Bulgăraşi din piept de pui cu ciuperci
Ingrediente:· piept de pui
· ciuperci champignon din conservă, mărunţite
· fâşii subţiri ardei gras divers colorat
· felii de caşcaval sau parmezan
Mod de preparare:
Se pregăteşte grătarul ca pentru friptură.
Pieptul de pui, spălat, zvântat, cu sau fără mirodenii presărate se aşează pe grătar, se presează bine cu furculiţa şi se lasă 2-3 minute, până se desprinde singur, fiind gata pe partea aceea.
Se întoarce pe cealată parte, se presează iar şi se aşează peste ele fâşiile de ardei, apoi se acoperă. Când este gata, se scoate ardeiul, se aşează ciupercile, peste ele o feliile de caşcaval, apoi ardeii, se operşte focul, se acoperă cu capacul şi se mai lasă până se înmoaie caşcavalul.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu