SUPA
CREMĂ DE LEGUME
· 500 g cartofi
· 2 cepe
· 2-3 morcovi
· 500 g dovlecei
· 500 g bucheţele conopidă
· 500 g teci fasole galbenă
· 1-2 ardei
· 1 rădăcină pătrunjel
· 1 căpățână mică țelină
· apă
· 2-3 linguri ulei
· sare, piper, busuioc
· 1 legătură pătrunjel
Preparare:
În vasul Zepter se
fierb la flacără medie legumele tăiate cuburi, în cantitatea necesară de apă. Pentru
ca supa să aibă consistenţa necesară se adaugă apă doar cât să treacă de 1
deget de nivelul legumelor.
Când acul
termocontrolului a ajuns la jumătatea zonei verzi, se adaugă mirodeniile, se pune
capacul şi se ia vasul de pe foc. După ce acul indicator al termocontrolului
coboară spre zona galbenă, se mixează cu muticuţitul, se adaugă uleiul şi verdeața.

Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu