CIUPERCI
UMPLUTE
Ingrediente:

· 10-15
ciuperci
· 1
morcov mic· ardei gras roşu şi verde
· pătrunjel
· 1 ceapă mică
· sare, piper
· caşcaval ras
Preparare:
Se spală ciupercile, pălăriile se scurg, iar picioruşele se toacă fin. Într-un vas Zepter cu 1 linguriţă de ulei se călesc uşor ciupercile tocate, ardeii, ceapa morcovul şi pătrunjelul tocate fin.
Se umplu ciupercile. Dacă se foloseşte şi
caşcaval, o parte se pune în compoziţia călită, după ce s-a răcit uşor, iar
cealaltă parte se presară peste umplutură.
Se încălzeşte cu flacără medie un vas
Zepter nu foarte înalt (un vas de frigere sau grătar) şi când acul
termocontrolului ajunge la jumătatea zonei verde se aşează ciupercile umplute.
Se lasă 3-4 minute, se acoperă cu capacul, apoi se dă vasul la o parte, încă
10-15 minute.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu