sâmbătă, 8 noiembrie 2014

Ciuperci umplute


CIUPERCI UMPLUTE

Ingrediente:

·  10-15 ciuperci
·  1 morcov mic
·  ardei gras roşu şi verde
·  pătrunjel
·  1 ceapă mică
·  sare, piper
·  caşcaval ras
Preparare:
Se spală ciupercile, pălăriile se scurg, iar picioruşele se toacă fin. Într-un vas Zepter cu 1 linguriţă de ulei se călesc uşor ciupercile tocate, ardeii, ceapa morcovul şi pătrunjelul tocate fin.
Se umplu ciupercile. Dacă se foloseşte şi caşcaval, o parte se pune în compoziţia călită, după ce s-a răcit uşor, iar cealaltă parte se presară peste umplutură.
Se încălzeşte cu flacără medie un vas Zepter nu foarte înalt (un vas de frigere sau grătar) şi când acul termocontrolului ajunge la jumătatea zonei verde se aşează ciupercile umplute. Se lasă 3-4          minute, se acoperă cu capacul, apoi se dă vasul la o parte, încă 10-15 minute.
                                  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu