miercuri, 12 noiembrie 2014

TOCANĂ DE LEGUME
Ingrediente:
·  2-3 cepe
·  2 morcovi
·  1 ţelină mică
·  1 dovlecel cuburi
·  2 ardei graşi roşu şi verde
·  500 g cartofi tăiaţi cubuleţe
·  6-8 roşii cubuleţe/pastă de tomate
·  ulei
·  pătrunjel şi tarhon tocat fin
·  sare, dafin, piper, cimbru
Preparare:
Se căleşte uşor ceapa în ulei adus la jumătatea zonei galbene, se adaugă restul de legume, se lasă să se înmoaie uşor, se adaugă 1 cană apă, mirodeniile, sarea şi se pune vasul pe foc mic.

Când ajunge acul la jumătatea zonei verzi se adaugă sucul de roşii, se mai lasă 5-10 minute. Se adaugă verdeaţa şi se opreşte focul.                                                                                                                             

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu