Ingrediente:
· 1 kg carne tocată
(amestec porc şi vită)
·
2-3
cepe
·
1
ceaşcă orez spălat
·
1-2
verze murate tăiate fideluţă
· ulei
· mărar
tocat fin
· sare,
piper, dafin, cimbru, seminţe de mărar
· pastă de tomate/roşii cubuleţe
Preparare:
Toacă ceapa şi se
amestecă în carne alături de mirodenii şi orezul spălat. Se aşează într-un vas
cu pereţi înalţi un strat de varză, unul de carne, ultimul fiind varză. Se
presară pasta de tomate şi se adaugă 1-2 căni apă. Se acoperă fie cu capacul
vasului, fie cu capacul Syncro Clik. Fierberea este diferită ca durată, sub
presiune fiind de 15-20 minute, fără capac Syncro Clik cca. 30-35 minute.
Timpul de gătire depinde în mare măsură de intensitatea sursei de căldură.


Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu