miercuri, 12 noiembrie 2014

MÂNCARE DE CIUPERCI
Ingrediente:
·  1 kg ciuperci
·  2 cepe + 2 legături ceapă verde
·  2 legături usturoi verde (2-3 căţei)
·  100 g caşcaval
·  ulei/unt
·  mărar şi pătrunjel tocat fin
·  sare, piper
·  pastă de tomate/roşii cubuleţe
Preparare:
Se curata ciupercile şi se taie bucăţele. Ceapa şi usturoiul verde se curăță şi se taie rondele. Ceapa se curăță şi se taie cubulețe.

Se încălzeşte vasul cu ciupercile, ceapa albă şi  2-3 linguri ulei/unt. Se adaugă usturoiul şi se fierbe la foc mic. când ajunge acul la jumătatea zonei verzi, încercăm ciupercile, iar dacă sunt gata se adaugă mirodeniile şi pasta de tomate, se amestecă, se presară caşcavalul (îl lăsăm să se topească) şi la final ceapa verde. Se opreşte focul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu