MÂNCARE DE CIUPERCI
Ingrediente:
· 1 kg ciuperci
·
2
cepe + 2 legături ceapă verde
·
2
legături usturoi verde (2-3 căţei)
·
100
g caşcaval
· ulei/unt
· mărar
şi pătrunjel tocat fin
· sare,
piper
· pastă de tomate/roşii cubuleţe
Preparare:
Se curata ciupercile şi se taie
bucăţele. Ceapa şi usturoiul verde se curăță şi se taie rondele. Ceapa se
curăță şi se taie cubulețe.
Se încălzeşte vasul cu ciupercile,
ceapa albă şi 2-3 linguri ulei/unt. Se
adaugă usturoiul şi se fierbe la foc mic. când ajunge acul la jumătatea zonei
verzi, încercăm ciupercile, iar dacă sunt gata se adaugă mirodeniile şi pasta
de tomate, se amestecă, se presară caşcavalul (îl lăsăm să se topească) şi la
final ceapa verde. Se opreşte focul.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu