PIZZA RAPIDĂ (I)
· cubuleţe
mezeluri tăiate fin
· măsline
· ardei
gras roşu şi verde
· ciuperci
(ceapă, după gust)
· felii
fine de roşii
· suc
de roşii
· sare,
piper, busuioc, chilii
· caşcaval
ras
· 4 ouă (doar 3 ouă pentru vas de 20 cm diametru)
· 1
lingură ulei
· 4 linguri făină (doar 3 pentru as de 20 cm diametru)
Preparare:
Se rumenesc mezelurile cu 1 lingură de ulei,
se scot din vas şi se răcesc.
Se bat ouăle cu făina şi mirodeniile, se
adaugă legumele tăiate fâşii foarte subţiri, o parte din caşcaval şi
mezelurile.
Într-un vas Zepter cu pereţi mici, grătar,
frying pan, vas pentru prăjit etc. care este încălzit la primul punct roşu de
pe zona verde a termocontrolului, se adăugă 2 linguri ulei (grăsimea de la
mezeluri sau ulei astfel încât să se acopere fundul vasului) se toarnă
compoziţia, se uniformizează şi se coace la flacără mică/medie, ştergând
regulat capacul de abur.
Când s-a copt se adaugă sosul de roşii cu
mirodenii, se mai lasă 2-3 minute (dacă este nevoie în afara flăcării), se
presară cu caşcaval.
Se mai lasă 1-2 minte, apoi se scoate cu o
paletă mare pe platou.

Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu